Catering

Meiltä myös catering-palvelut pääkaupunkiseudulla eri kokoisiin tilaisuuksiin, kuten häihin, yritystilaisuuksiin ja perhejuhliin.

Catering-palvelut räätälöidään aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. 

Saimaa

Maamme suurin järvi Saimaa näyttelee aivan erityistä roolia Mari’s Treehousen perheen elämässä. Tuemme aktiivisesti luonnonsuojelutyötä Saimaalla, jotta myös jälkipolvilla olisi mahdollisuus nauttia yhdestä Suomen luonnon kruununjalokivistä. Perheen mökki Anttolassa on antanut miljöön monille rakkaudentäyteisille hetkille perheen ja ystävien kesken, ja luonto siellä inspiroi jatkuvasti meitä reseptiemme suunnittelussa.  Saimaan rannoilla voi melkein kuulla historiallisten tuulten kuiskailun, ovathan ne toimineet tärkeinä asutusalueina Suomessa aina kivikaudelta nykypäivään asti. Haluamme luoda suomalaisia vesistöjä kunnioittavan menun, jonka keskiössä ovat kalat ja Suomen luonnon ylelliset maut. Saaristolaiselämää ylistävä muikkuleipä, sekä piparjuuren ja lohen täyteläinen makuyhdistelmä kuljettavat sinut läpi Saimaan vesistön huipentuakseen ylelliseen tyrni-valkosuklaapannacottaan. 

Jokaisesta tilatusta menusta lahjoitamme 5 € Saimaannorppien suojeluun.  

alkaen 43€ /hlö 

Muikkuleipä  
Piparjuurilohi ja parsa 
Tyrni-valkosuklaapannacotta 

Kekri

Kekrin juhlinta on perinteisesti merkinnyt Suomessa syksyn saapumista ja sadonkorjuun juhlaa, mutta myös vainajien muistamista. Kekri on kuitenkin ollut suomalaisessa perinteessä ilon juhla, varsinainen karnevaali. Töistä tehtiin vain välttämättömimmät, ihmiset pukeutuivat kekriasuihin ja kiertelivät kyliä kahden viikon ajan kestitystä hakien, lauluja laulaen ja leikkejä leikkien. Tarjoilu oli runsasta, sillä kekrin aikana kukaan ei saanut jäädä nälkäiseksi. Kaksi viikkoa kestävä juhla huipentui kekripukin polttamiseen, joka symboloi vuodenkierron päättymistä. Pääruokanamme toimiva suussa sulava lammaspata oli yksi perinteinen juhlijoille tarjottava kekriherkku. Haluamme ilmentää kekrin henkeä syksyisillä metsän antimilla ja runsailla mauilla. 

Sienisalaatti saaristolaisleivällä 
Lammaspata 
Marjainen kerrosjälkiruoka 

Elontaival

Vaihtelevat vuodenaikamme ovat aina olleet rikkautemme ja haasteemme. Syksyn ja talven pimeys ja kylmyys korostavat kevään ja kesän valon ja lämmön merkitystä. Kylmässä Pohjolassa on kuitenkin tunnettu selviytymisen salaisuudet jo vuosisatojen ajan. Ilon pilkahduksia talven pimeydessä ovat läpi aikojen olleet hyvä seura, laulut ja tarinat sekä luonnollisesti herkullinen ruoka ja juoma. Ja mikäs täällä ollessa, kun metsät ja vesistöt ovat pullollaan mitä herkullisempia raaka-aineita! Suomalaista ruokaperinnettämme kunnioittaen olemme suunnitelleet Elontaival-menun, joka sekä lämmittää kylminä talvi-iltoina että muistuttaa vehreän kesämme mustikanmakuisista metsäretkistä.  

43€/ hlö 

Graavilautanen 
Poronkäristys 
Mustikkapiirakka ja vaniljajäätelö 

Maaemonen

Monet meistä tuntevat suomalaisen kansanperinteen Ukko ylijumalan, mutta nyt on aika tehdä tietä Akoille. Akka, eli Maaemonen, on suomalaisen kansanperinteen hedelmällisyyden ylijumalatar, joka hallitsee maata ja luontoa yhdessä puolisonsa ylijumala Ukon kanssa. Rakkaalla äidillä on myös monta nimeä, sillä Maaemonen tunnetaan myös nimillä Kyllikki tai Rauni ja onpa Akkaa kutsuttu jopa Kultaiseksi naiseksi. Maaemonen on suomalaisen perinteen mukaan kaiken elämän alku ja juuri, oma Äiti Maamme. Kuten Akka ja Ukko yhdessä hallitsevat luonnon tasapainoa, niin me yhdistämme voimamme suunnittelemalla kanssanne juuri teidän tilaisuuteenne sopivan menun. Menun, joka kunnioittaa Suomen luonnon monimuotoisuutta, sen kiertokulkua ja satokausia. Aivan kuten mottomme kuuluu: rakkaus ruokaan, luotto luontoon. 

alkaen 39€ / hlö 

Myös kasvisvaihtoehtoja 

 

Maris Treehouse

Valmistamme suomalaista satokauden ruokaa taidolla ja rakkaudella. Keittiömme kulmakiviä ovat ekologisuus, puhtaat ja luonnolliset raaka-aineet sekä erikoisruokavalioiden huomioiminen.

Mari's Treehouse lounasravintola, perheyritys
Mari's Treehouse lounasravintola, Mall of Tripla
Mari's Treehouse lounasravintola, perheyritys
Ota yhteyttä

Kysy tarjousta catering-palveluista kätevästi yhteydenottolomakkeen kautta. 

 

    Shopping Cart
    Scroll to Top