Rakkautta ruokaan jo neljän sukupolven ajan

Mari

Marin, ravintolan yhteisen äitihahmon, rakkaus ruokaan tulee äidinmaidosta jo usean sukupolven takaa. Marin isoäiti toimi Hämeen alueen sieni-, yrtti- ja marjaneuvojana opastaen kansalaisia luonnon herkkujen maailmaan. Myöhemmin Marin äidin opettaessa tulevia ammattikokkeja, Mari sai oppia lähietäisyydeltä mitä intohimo puhtaaseen, herkulliseen ja terveelliseen ruokaan tarkoittaa. Vaikka Marilla on pitkä työhistoria aivan muulta alalta, on veri aina silti vetänyt keittiöön. Ensimmäinen ruoka-alan yritys, Mari’s Smoothie & Cafe, perustettiin toukokuussa 2014 Helsingin Vanhaan Kauppahalliin.  

Vuonna 2018 syntyi ajatus erikoisruokavalioystävällisestä ravintolasta, sillä kohtuuhintaista ja hyvää gluteenitonta ja laktoositonta ruokaa tuntui olevan hankala löytää. Mari ei jäänyt odottelemaan valmista vastausta, vaan perusti vuonna 2019 lapsiensa avustuksella Mari’s Treehousen, ravintolan, joka juhlistaa suomalaista luontoa, puhtautta, perinteitä ja rakkautta ruokaan.  

Emma

Perheen kuopus Emma on keittiön makujen mestari ja järjen ääni. Nuoresta iästään huolimatta Emmalle on kertynyt kokemusta keittiö- ja yritysmaailmasta jo melkein vuosikymmenen edestä.Vuonna 2014, vasta 19-vuotaana hän hyppäsi mukaan Mari’s Smoothie & Cafen toimintaan. Emman käsialaa ovat muun muassa Mari’s Treehousen kuuluisat salaatit kastikkeineen sekä Treehousen omat smoothie- ja mehureseptit. 

Jo pikkutyttönä Emma rakasti leipomista ja kokkaamista yhdessä isoäitinsä kanssa, joka tutustutti hänet ammatin saloihin keittiössä. Isoäidin ohjauksessa Emma oppi loihtimaan upeita kakkuja ja leivonnaisia sekä kehittelemään herkullisia ruokareseptejä jokaiseen makuun. Päättäväisenä ja kunnianhimoisena naisena Emma opiskeli itsensä ammattikokiksi ennätysajassa, ja sai opiskelunsa aikana monta kuuluisaa suosittelijaa ravintolakeittiöistä. Tämä ei yllätä, sillä Emma on keittiössä todellinen taiteilija sekä visuaalisesti että gastronomisesti. Vapaa-aikaankin Emman voi usein löytää keittiöstä hiomasta makuyhdistelmiä tai emännöimästä erilaisia teemaillallisia. Kuten muutakin perhettä, Emmaa inspiroivat ensiluokkaiset raaka-aineet, rehelliset, puhtaat maut ja niiden hienovaraiset vivahteet sekä reseptien kehittäminen erikoisruokavalioihin sopivaksi. Keittiössä Emma on myös työntekijöiden tuki ja turva; jos joku epäilyttää, Emma tietää aina vastauksen!  

Jermu

Marin esikoispoika Jermu on äitinsä ja siskonsa tavoin nauttinut aina ruoanlaitosta, mutta todellinen rakkaus roihahti Jermun matkustellessa Australiassa ja Aasiassa vuonna 2017. Tällöin Jermu sai ensimmäiset käytännön kokemukset ammattikeittiöstä työskennellessään Vegilicious- kasvisravintolassa Australiassa. Vaikka Jermu aloittikin uransa tiskarina, keittiön kokit huomasivat nopeasti suomalaisen tulokkaan kyvyt, ja Jermu nousikin nopeasti ravintolan sous-chefiksi. Myöhemmin Jermu on osoittanut kykynsä loihtia herkullista ruokaa missä vain, oli kyse sitten leirinuotiosta vaellusretkellä tai Thaimaan viidakossa paikallisille kokatessa. 

Jermun intohimo kalaruokiin näkyy ja maistuu Mari’s Treehousen annoksissa. Perinteiset maut tai yllättävätkin yhdistelmät sekä puhtaus, ronskit ja isot maut ovat lähellä Jermun sydäntä. Jermun käsialaa ovat mm. Mari’s Treehousen klassikoiksi muodostuneet kermainen lohikeitto sekä piparjuurilohi. Jermun kokkauksessa näkyy sama leikkisyys, joka auttoi nuoren suomalaisen miehen ensin tiskarista sous-chefiksi ja lopulta ammattikokiksi. 

Mari’s Treehouse – satokauden lähiruokaa kauppakeskus Triplassa Pasilassa

Osoite

Firdonkatu 2 B, 00520 Helsinki
Market Zoo, Triplan 1. krs

Kauppakeskus Tripla,
Mall of Tripla

Pysäköinti

Triplaparkkiin ajetaan pohjoisesta Firdonkadulta ja etelästä Tornikujalta. Triplaparkissa pysäköidään ilman lipukkeita. Pysäköinti käynnistyy automaattisesti rekisterintunnistuksella. Pysäköintimaksu kuitataan kätevästi Moovy-sovelluksella.

Sähköposti

Puhelin

Varaukset ja toimitus

Meiltä on mahdollista myös varata pöytä soittamalla tai sähköpostitse.
Tilamme on mahdollista saada käyttöön yksityistilaisuuksiin, minimimäärä 20 henkilöä.

Käytämme Wolt- ja Foodora-kuljetuspalveluja, joten kaikki annoksemme ovat tilattavissa sieltä.

Aukioloajat

Maanantai ………… 09 – 20.00
Tiistai ……………….. 09 – 20.00
Keskiviikko ……….. 09 – 20.00
Torstai ……………… 09 – 20.00
Perjantai …………… 09 – 20.00
Lauantai …………… 09 – 20.00
Sunnuntai …………. suljettu

Keittiö auki 09-19.00

TERVETULOA MEILLE

Mari’s Treehouse toivottaa sinut tervetulleeksi herkulliselle
makumatkalle Suomen luontoon! Tule meille maistuvalle lounaalle tai vaikka päiväkahville ostosten lomassa. Sijaitsemme kauppakeskus Triplan 1.kerroksessa Market Zoo -alueella K- Supermarketia vastapäätä.

Tervetuloa!

OTA YHTEYTTÄ

Heräsikö menusta kysyttävää, haluatko tehdä ennakkotilauksen, varauksen tai tehdä kerralla suuremman tilauksen?

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse, soittamalla tai jättämällä yhteydenottopyyntö lomakkeen kautta.

    Shopping Cart
    Scroll to Top