Palveluehdot

TOIMITUSEHDOT

Mari's Treehouse, 2909812-8, (jäljempänä verkkokauppa) myy palveluja yksityisille henkilöille sekä yrityksille Suomeen.

Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Palvelujen ilmoitetut hinnat ilmoitetaan arvonlisäverottomina ja hintoihin lisätään aina kulloinkin voimassa oleva soveltuva arvonlisävero. Mikäli ostat palveluja yksityishenkilönä, huomioithan että palvelun hintoihin lisätään aina arvonlisävero.

Verkkokaupan yhteystiedot

Sähköposti: mari@marisnatural.fi
Puhelin: 050 3360690
Postiosoite: Firdonkatu 2 B, 00520 Helsinki

TILAAMINEN

Tilattavat palvelut valitaan kotisivuilla lisäämällä ne ostoskoriin. Tilaus lähetetään verkkokaupassa ja maksu suoritetaan tämän jälkeen verkkokaupassa. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot, palvelujen hinnat sekä yleiset ja palvelukohtaiset palveluehdot. Mikäli tilaus hetkellä annetaan sähköpostiosoite, tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut palvelut sekä hinta. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja käytetään tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin tilaus- ja sopimussehtoihin, palvelujen sopimusehtoihin ja rekisteriselosteeseen.

TOIMITUSTAVAT JA -KULUT

Yritys ei lähetä fyysisiä tuotteita / toimita palveluita tai sen osia.

PALAUTUKSET

Kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus henkilöasiakkaille ei koske ladattavia aineistoja / virtuaalipalveluja, kuten verkkovalmennuksia ja koulutuksia, vaan kun asiakas on vastaanottanut tai aktivoinut palvelun katsotaan se silloin käytetyksi. Digitaalisissa sisällöissä ja palveluissa sinulta on ennen maksutapahtumaa voitu erikseen pyytää suostumus peruutusoikeudesta luopumiseen, jotta palvelu tai digitaalinen sisältö on voitu toimittaa ennen peruutusoikeuden päättymistä.

Tilauksen peruuttaminen, virhevastuu ja reklamaatiot

Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Yritysasiakkailla ei ole peruutusoikeutta.

Shopping Cart
Scroll to Top